Onze kernwaarden

Onze grootste beloning op obs Het Meerrijk is dat onze leerlingen vol zelfvertrouwen en met een brede glimlach doorstromen naar het voortgezet onderwijs. Ieder met eigen ambities en op eigen niveau. Hoe we dat streven bereiken vind je terug in onze waarden en normen.

Ptf7652

Kameel

We zijn open

Talenten herkennen en die verder ontwikkelen, dat is waar ons team op gefocust is. Dat betekent dat we onze leerlingen open tegemoet treden; laat maar zien wie je bent. Zo gaan we met elkaar om en zo hebben we onze school ook ingericht, namelijk licht, open, transparant en laagdrempelig. Je herkent het direct als je onze school binnenkomt door de glazen wanden, open deuren van de lokalen en de aandacht die er voor elkaar is. Door onze deuren open te zetten geven we aan dat iedereen bij ons welkom is. Wat je achtergrond ook is, uit welke cultuur je ook komt, wat je ook gelooft.

Illustraties Vakbekwaam2

We bieden vakmanschap

Gaat modern onderwijs samen met degelijk onderwijs? Wel op Het Meerrijk. Dat doen we door steeds de nieuwste onderwijsmethodes toe te passen. We leggen nadruk op de basisvakken taal, spelling, rekenen en lezen. Daarnaast geven we veel aandacht aan sport, cultuur en creatie. Dat betekent ook dat het team van Het Meerrijk voortdurend bijleert en nieuwe vaardigheden opdoet. Zo houden we elkaar scherp en halen we het beste en mooiste uit onszelf en onze leerlingen.

Illustraties Donut

We hebben plezier

Alles is leuker en gaat beter als je plezier hebt in wat je doet. Daarom doen we er op Het Meerrijk alles aan om het leren aantrekkelijker, spannender en uitdagender te maken.

Een kind dat zichzelf kan zijn, zich gehoord én gezien voelt en plezier heeft op school, komt veel beter tot leren. Ook daarom vinden wij plezier hebben met elkaar belangrijk, zodat onze leerlingen opgewekt naar school komen en onbevangen open staan voor nieuwe uitdagingen.

Groeien

We laten je groeien

Alles wat je aandacht geeft groeit. Daar geloven wij in op Het Meerrijk. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we kinderen kansen bieden in een leeromgeving die rijk, motiverend en waarderend is. De basis daaronder is dat we op een positieve manier met elkaar omgaan. Daarom zijn wij een erkende (SW) PBS-school.

Ptf7081 Ster Donkerblauw Set Okergeel

Ontmoet ons team

Het onderwijsteam op obs Het Meerrijk is betrokken, professioneel en enthousiast. Samen geven ze op een zo goed mogelijke wijze invulling aan onze kernwaarden. En dagen ze onze leerlingen uit dat ook te doen!

Ons team